Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Naše velike uzdanice

Pogađajte što je u Londonu oduševilo lijepe sestre blizanke!

Manje je od 200 dana do početka Olimpijskih igara u Londonu....

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanske ambasade ovih dana po cijelom svijetu promoviraju to najveće sportsko natjecanje. Tamo će nas predstavljati i sestre Zaninović koje su makarskim učenicima ispričale što znači biti vrhunski sportaš. Ana i Lucija trenutačno su u Makarskoj na bazičnim pripremama.

"Nakon ovih bazičnih priprema slijedi taekwondo, idemo u Meksiko već početkom drugog mjeseca na pripreme, pa na US Open prvo natjecanje, još neka natjecanja i onda Europsko prvenstvo u petom mjesecu," rekla nam je Ana Zaninović.

Prije mjesec dana već su izvidjele kako je u Londonu.

"Olimpijsko selo je ogromno ima jedan odličan šoping centar tik do olimpijskog sela, dvorana je za taekwondo, tu smo jedinu vidjeli odlično je, sve je izgledalo kako treba, sve se odlično priprema," kaže Lucija Zaninović.

Velik dio izgrađenih objekata u Londonu je montažno i imat će svoju funkciju i nakon Olimpijskih igara.

"Stadioni će biti upotrijebljeni i za nešto drugo, a ne samo sportska natjecanja, arene, željeznice koje se grade, sve će biti od koristi lokalnoj zajednici," kaže Chris Frean, zamjenik veleposlanika Velike Britanije u RH.

Mnogi vjeruju da će ova olimpijska godina biti dobra za hrvatske sportaše.

"Naša najveća očekivanja su da dođemo do Olimpijskih igara, da budemo zdrave, da ovaj bazični dio natjecanja treninga odradimo kako treba da sve bude u redu," poželila je Ana, a daleko nije ni njezina sestra blizanka Lucija.

"Imamo još sedam mjeseci do Olimpijskih igara to je prevelik period to je vrhunski sport, svaki dan vam se može dogoditi neka sitnica neka ozlijeda koja vas može udaljit na duže vrijeme sa sportskog terena."

A navijači se već nadaju medaljama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider