Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Hirscher bez medalje

Sjajni Ligety uzeo zlato, Kostelić slab: 'Ne znam što mi se događa'

Ted Ligety osvojio je zlatnu olimpijsku medalju u veleslalomu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ted Ligety osvojio je zlatnu olimpijsku medalju u veleslalomu. Nakon Torina 2006. i superkombinacije, kada je bio prvi ispred Ivice, ovo je drugo zlato za Amerikanca u karijeri.

Srebro je pripalo Francuzu Steveu Missillieru (+0,48), a bronca njegovu sunarodnjaku Alexisu Pinturaultu (+0,64), dok je Austrijanac Marcel Hirscher (+0,94), jedan od favorita za medalju, završio na četvrtom mjestu.

Nakon što je u prvoj vožnji bio posljednji, Ivica Kostelić bolji nije bio ni u drugoj vožnji veleslaloma na ZOI u Sočiju. Samo je jedan skijaš trenutno lošiji od hrvatskog skijaša. Svoju sporu drugu vožnju Ivica je prokomentirao ovim riječima:

"Imao sam samo jednu grešku prije prvog međuvremena. Kad bih znao što je problem, bilo bi mi lakše", izjavio je nezadovoljni Ivica Kostelić nakon utrke.

''Kada dođem na cilj vidim da imam sporo vrijeme i to je tako cijele sezone. Ne znam što mi se događa", kazao je Ivica Kostelić koji je u Sočiju osvojio srebrnu medalju u superkombinaciji koja je bila njegova četvrta srebrna medalja na zimskim olimpijskim igrama.

Drugi hrvatski predstavnik Sebastian Brigović također je popravio svoj plasman u odnosu na prvi lauf. Nakon 38. mjesta Bregović je napredovao do 34. s gotovo sedam sekundi zaostatka.

Veleslalom, poredak:

1. Ted Ligety (SAD) 2:45.29

2. Steve Missillier (Fra) +0.48

3. Alexis Pinturault (Fra) +0.64

...

27. Ivica Kostelić (Hrv) +4.39

...

34. Sebastian Bregović (Hrv) +6.96

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider