Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Muke po Kauboje

Loše vijesti iz Zaragoze: Lac otpao sa SP-a, problemi s Bičanićem!

Nakon što se ozlijedio Manuel Štrlek, hrvatsku rukometnu reprezentaciju zadesila je još jedna loša vijest. Svoj nastup na Svjetskom prvenstvu završio je i Blaženko Lacković!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako se za drugi krug trebalo prijaviti 16 igrača, izbornik je morao odlučiti na koga će računati do kraja prvenstva, jer više nema pravo na zamjenu. Stručni stožer više nije imao vremena za kalkulacije.

Novi igrač u sastavu je Ivan Ninčević, kojeg je Goluža pozvao umjesto ozlijeđenog Štrleka. Ninčević je igrač njemačkog Fuchsea. S druge strane, Lacković je vjerovao da će biti spreman za četvrtfinale, ali njegova prst je i dalje natečen nakon udarca na utakmici s Alžirom i više ga se nije moglo čekati.

Dodatne poteškoće Goluži bi mogli predstavljati problemi s Damirom Bičanićem. Naime, lijevi vanjski Kauboja ima problema s leđima. Liječnici rade čuda, pod stalnom je terapijom tako da je njegov nastup protiv Bjelorusije pod upitnikom. Ukoliko Bičanić neće biti spreman, Hrvatska će biti bitno oslabljena na toj poziciji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider