Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Ostali sportovi
Goluža jedno, Lac drugo

Lacković: Alžirac me namjerno udario po prstu, jako boli...

Hrvatska rukometna reprezentacija bez većih proteškoća riješila je i drugu prepreku na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Naši su uvjerljivo svladali Alžir – 31:20...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Goluža u prvom poluvremenu u nekoliko navrata djelovao je zabrinuto, no po završetku dvoboja sasvim druga priča...

>> Hrvatska pregazila Alžirce, Lacković opet ozlijedio prst!

„Tražio sam čvrstu obranu i tu smo stvarno bili OK. Bilo je malo iskakanja na krilu, nepotrebnih isključenja, no zadovoljan sam jer bili smo agresivni, imali blok, a i Alilović je bio dobar. Oni su agresivni i čvrsti, ali trčali smo i uspjeli zabiti dosta laganih golova. Također, opet smo rotirali, igrali su svi“, priča Goluža.

U jednom trenu, kao i svi, 'umro' je od straha. Lacković je, naime, dobio nezgodan udarac u 'sporni' prst zbog kojeg je umalo propustio SP. Je li sve u redu?

„Udarac je bio neugodan, ali nije mu ništa. Mogao je ući kasnije u igru, međutim nismo htjeli riskirati.“

Sutra nas čekaju Mađari i to je zapravo naša prva ozbiljna utakmica na prvenstvu. Kakva je Mađarska?

„Neugodna i čvrsta u obrani, s agresivnih 6-0. Morat ćemo biti strpljivi i paziti na polukontru koja im je jako oružje. Duže su se pripremali od nas i sigurno je da nas čeka 60 minuta rata. Samo bez srljanja, pametno, lukavo, hrabro i odlučno“, otkriva 'taktiku' izbornik Goluža.

 

U trijumf nad Mađarima vjeruje i Domagoj Duvnjak...

„Alžir smo dobili obranom i zabijanjem lakih golova. Od Mađara smo brži i tako ćemo probati razbiti njihovih 6-0. Ne moramo imati šuteve s 10 metara, možemo ih pobijediti i brzinom“, vjeruje Duvnjak.

Igor Vori je sretan što su priliku dobili - svi.

"To je najbitnije, jer mladi su već drugu utakmicu zaredom imali mogućnost osjetiti kako je to igrati na velikom natjecanju. Sad se treba spremiti za Mađare."

Premda je Goluža rekao da je s Lackovićem sve u redu, čini se je udarac po 'spornom' prstu ostavio traga...

"Jako me boli, a Alžirac me namjerno udario po prstu. Bit će problema s hvatanjem lopti, vidjet ćemo što će reći liječnici", rekao je Lac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider