Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mornar, Pošk i Jadran

Kreće regionalna liga s čak tri splitska kluba

Tri vaterpolska kluba iz Splita, Mornar Brodospas, Jadran i POŠK natjecat će se u proširenom izdanju Triglav regionalne lige koja starta u subotu 4. listopada i u kojoj će se natjecati 15 klubova iz Slovenije, Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na zajedničkoj konferenciji za novinare trenera triju splitskih klubova trener vaterpolista Mornara BS Zdeslav Vrdoljak je najavio kako njegova momčad kreće u natjecanje u najjačoj vaterpolskoj ligi na svijetu s velikim ambicijama.

"Imamo kvalitetnu momčad i realni cilj nam je ulazak među prvih osam najboljih u prvom dijelu natjecanja koji će se onda boriti za titulu prvaka u regionalnoj ligi", rekao je Vrdoljak napomenuvši da su u ligi najkvalitetniji dubrovački Jug i riječko Primorje koji su u ovom trenutku bolji od Mornara BS, ali da se sa svim ostalim klubovima "mornarevci" mogu ravnopravno nositi. Prvu utakmicu Mornar BS će igrati subotu protiv dubrovačkog Juga na poljudskom bazenu u Splitu.

Trener vaterpolista POŠK-a Damir Polić je istaknuo kako je njegova momčad oslabljena za šest igrača iz prošlosezonskog sastava i da im je cilj plasmam među prvih 10 momčadi regionalne lige.

POŠK prvu utakmicu lige igra sutra na poljudskom bazenu protiv ekipe Budve. Trener vaterpolista Jadrana Mirsad Mica Zajmović je rekao da je njegova momčad izgubila puno igrača iz prošlosezonskog sastava te da u sutrašnjem prvom kolu lige protiv jednog od favorita, ne samo regionalne nego i vaterpolske Lige prvaka, Primorja EB u Rijeci "nema iluzija", pa će tu utakmicu iskoristiti za stjecanje iskustva mladih igrača.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider