Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Slalom u Wengenu

Kostelić, Zubčić i Zrnčić-Dim bez druge vožnje

Šveđanin Mattias Hargin vodi nakon prve vožnje slaloma Svjetskog kupa u Wengenu, a Ivica Kostelić, Filip Zubčić i Natko Zrnčić Dim nisu uspjeli izboriti drugu vožnju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u petak ostvario trećim mjestom u alpskoj kombinaciji ostvario svoje rekordno 13. postolje u Wengenu, Kostelić nije uspio završiti prvu vožnju klasičnog slaloma. Ivica je izletio sa staze na samom početku utrke, netom poslije prvog prolaznog vremena, te već drugu godinu zaredom odustaje na svojoj najdržaoj slalomskoj stazi.

Filip Zubčić je sa startnim brojem 55. ostvario 33. vrijeme s 4.05 sekundi zaostatka za vodećim, a do ulaska u drugu vožnju dijelilo ga je 27 stotinki. Natko Zrnčić Dim je imao startni broj 64., a sa 4.25 sekundi zaostatka za Harginom osvojio je 35. mjesto.

Hargin vodi s 14 stotinki sekunde bržim vremenom od Talijana Stefana Grossa, dok trećeplasirani Norvežanin Henrik Kristoffersen ima zaostatak od 32 stotinke sekunde. Sudbinu Ivice Kostelića u prvoj vožnji doživio je i najbolji skijaš današnjice Austrijanac Marcel Hirscher, koji je "haklao" vrata.

Druga vožnja na rasporedu je u 13.30 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider