Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ligety i Svindal odustali

Kostelić propustio veleslalom zbog ozljede leđa, dva velika iznenađenja

U prvoj vožnji trećeg veleslaloma ove sezone u Svjetskom kupu za skijaše, koji se vozi u francuskom Val d'Isereu, nije nastupio Ivica Kostelić. Razlog je ozljeda leđa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski skijaš probleme s leđima je osjetio još u Beaver Creeku, a odluka da neće nastupiti donešena je neposredno uoči početka prve vožnje, koja je donijela dva velika iznenađenja, pa tako do cilja nisu stigli Amerikanac Ted Ligety koji je lovio petu uzastopnu pobjedu u ovoj disciplini i Norvežanin Aksel Lund Svindal, vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

Ostaje za vidjeti tko će najbolje iskoristiti njihove kikseve, ali za sada je na najboljem putu Francuz Alexis Pinturault koji vodi s 30 stotinki prednosti ispred drugoplasiranog Nijemca Stefana Luitza.

Na diobi trećeg mjesta nalaze se Austrijanac Marcel Hirscher i Francuz Thomas Fanara, obojica sa zaostatkom od 41 stotinke sekunde. Sedmorica najboljih nalaze se unutar jedne sekunde, pa nas očekuje vrlo zanimljiva druga vožnja.

Svjetski kup skijaša, veleslalom u Val d'Isereu, neslužbeni rezultati 1. vožnje:

1. Alexis Pinturault (Fra) 1:08.51

2. Stefan Luitz (Njem) +0.30

3. Marcel Hirscher (Aut) +0.41

Thomas Fanara (Fra) +0.41

5. Manfred Moelgg (Ita) +0.54

...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider