Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prve ZOI

Komšić: Bilo je pogrešaka, ali ja sam sretna što sam uopće u Sočiju

Hrvatske skijašice Andrea Komšić i Sofija Novoselić ocijenile su svoj nastup u veleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrea Komšić osvojila je 35. mjesto, sa zaostatkom od devet sekundi i 74 stotinke za pobjednicom, Tinom Maze iz Slovenije. U odnosu na prvu vožnju, 17-godišnja Hrvatica je popravila plasman za tri pozicije.

''Moje prve Igre, nije lako ići na ZOI sa 17 godina. Ja sam zadovoljna samim time što sam u Sočiju. Dala sam sve od sebe. Bilo je stvarno puno pogrešaka. Drugu vožnju sam odradila bolje. Staza je bila jako teška, dugačka. Radujem se svom nastupu u slalomu. Ne mogu govoriti o svojim očekivanjima, ali dat ću opet sve od sebe. To bi trebala biti jedna dobra vožnja'', rekla je Andrea Komšić.

Sofija Novoselić, koja je u prvoj vožnji bila odmah iza Komšić na 39. mjestu, jednu stotinku sekunde sporija od nje, a šest sekundi i 37 stotinki sporija od Tine Maze, nije uspjela završiti drugu vožnju.

''Prva vožnja nije bila baš najbolja. Realno govoreći, mogla bih sigurno ići sekundu brže. U drugoj vožnji sam se pokušala baciti, gornji dio je bio dobar, ali onda sam napravila jednu ili dvije pogreške, nisam sigurna. Na kraju sam još uspjela ''zahaklati'' vrata, nije baš uobičajeno u veleslalomu, ali dogodilo se. U slalomu očekujem bolju vožnju, definitivno. Plasman među 30 u prvoj vožnji, a onda ćemo vidjeti dalje'', izjavila je Sofija Novoselić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider