Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U iščekivanju ždrijeba

Kobešćak: Ulazak u polufinale LEN Eurokupa je trenutno veliki uspjeh

Vaterpolisti HAVK Mladost Zagreb izborili su polufinale LEN Eurokupa. U uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici, sinoć su u Kotoru uvjerljivo pobijedili VK Primorac rezultatom 10-3....

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici koja se igrala pred punim tribinama bazena Mladost ostvarena je prednost od čak deset golova. Veliki je ovo uspjeh najtrofejnijeg svjetskog vaterpolo kluba koji sada s nestrpljenjem očekuje ždrijeb za polufinalne okršaje.

''Ulazak u polufinale LEN Euro kupa u ovom je trenutku veliki uspjeh za naš klub. Dat ćemo sve od sebe da ne stanemo na tome. Ova momčad pokazuje zrelost iz utakmice u utakmicu, a sve je jasnije da smo izgradili zdrave temelje za budućnost HAVK Mladost!'', izjavio je nakon pobjede trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak.

Vaterpolo groznica se nastavlja! Zagreb će ovog vikenda ponovo biti u znaku ovog atraktivnog vodenog sporta, a uživat ćemo u igrama najboljih hrvatskih vaterpolskih klubova. Četiri hrvatske momčadi VK Jadran iz Splita, VK Jug CO iz Dubrovnika, VK Primorje EB iz Rijeke i HAVK Mladost iz Zagreba u subotu 21. i nedjelju 22. prosinca boriti će se za naslov 22. pobjednika Kupa Hrvatske.

''Sretni smo zbog ulaska u polufinale LEN Euro kupa. Igrali smo složno i od samog smo početka vodili utakmicu. Sada se okrećemo finalnom turniru Kupa Hrvatske koji pred domaćom publikom igramo u subotu. Pozvao bi sve navijače, sve ljubitelje sporta da dođu na bazen Mladost jer prolaz za finale tražimo protiv jedne od najjačih momčadi svijeta – dubrovačkog VK JUG CO. Dođite i uživajte u vaterpolo vikendu u Zagrebu'', poručio je golman Mladosti Ivan Marcelić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider