Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bugarin odličan

Kljaković-Gašpić ostao u vrhu 'kraljevske klase'

Hrvatski jedriličar Ivan Kljaković Gašpić i dalje je četvrti u klasi Finn nakon osam jedrenja na regati Europskog kupa u Palma de Mallorci, dok je dva dana prije kraja regate Tina Mihelić u Laser Radialu na 12. mjestu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Kljaković Gašpić i dalje je ostao u samom vrhu 'kraljevske klase', na četvrtom je mjestu, što mu daje nadu da će u dva sutrašnja jedrenja izboriti plasman među deset najboljih koji će jedriti za odličja.

"U Palmi se uvijek svi nađemo nakon zimske stanke, da vidimo gdje su eventualne greške i na ćemu treba raditi za špicu sezone. Ja sam tu s novim brodom i novom opremom, dosta upitnika nad glavom, koje ćemo pokušati riješiti i dočekati maksimalno spremni nastavak", kazao je svjetski doprvak Ivan.

Odličan je i dalje mladi Nenad Bugarin, koji je na visokom 14. mjestu u ovoj klasi, Milan Vujasinović je 15., a Josip Olujić 41. Vodstvo je preuzeo Britanac Giles Scott.

Tinu Mihelić 11 bodova dijeli od plova za odličja u Laser Radialu, a zasad je 12. nakon što je u četvrtak imala dva ulaza u cilj oko 15. mjesta. Ana Zelić se nalazi na 71. mjestu, a vodstvo je zadržala Britanka Alison Young.

U konkurenciji 164 Lasera na 27. mjestu je Filip Jurišić, a Daniel Mihelić je 38, dok je na prvom mjestu Nijemac Phillip Buhl. Među daskašima Luka Mratović je 42., a flotu predvodi Francuz Julien Bontemps.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider