Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NHL liga

Kingsi na krilima Browna do nove pobjede

Hokejaši Los Angeles Kingsa slavili su sinoć na domaćem ledu 3-1 pobjedu protiv Calgaryja, drugu u isto toliko međusobnih ogleda odigranih u samo tri dana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to za Kingse 11. pobjeda u zadnjih 14 utakmica kojom su se probili do trećeg mjesta Zapadne konferencije, a u junaka se prometnuo Dustin Brown s dva postignuta gola.

Jonathan Quick zaustavio je 23 udarca prema svojim vratima, dok je preostali gol za aktualne prvake u praznu mrežu zabio Jarret Stoll. Iza Kingsa je sada serija od 4 pobjeda u seriji od 5 domaćih utakmica, ali nemaju vremena za opuštanje budući da im predstoji brutalan raspored u ožujku, čak 17 utakmica u 31 dan.

U drugoj odigranoj utakmici večeri Boston je nakon raspucavanja penala slavio na gostovanju kod Ottawe 3-2. Pobjednički penal zabio je David Krejči u svojoj jubilarnoj 400. NHL utakmici, a Bruinsima je to bila 10. uzastopna pobjeda u Ottawi.

U regularnom dijelu za Bruinse su zabili Shawn Thornton i Daniel Paille, dok je Tuuka Rask zaustavio 30 udaraca prema svojim vratima. (TS)

NHL liga, ponedjeljak:

Ottawa - Boston 2-3, penali

Los Angeles - Calgary 3-1

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider