Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Repriza finala Zapada

KHL počeo velikim sudarom u palači: CSKA slavio u St. Petersburgu

Hokejaši moskovskog CSKA slavili s 4-3 u produžetku (0-0, 2-2. 1-1, 1-0) na gostovanju kod aktualnih osvajača Gagarinova kupa, momčadi SKA-a iz St. Petersburga, u prvoj utakmici nove sezone Kontinentalne hokejaške lige (KHL).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to repriza prošlogodišnjeg finala Zapadne konferencije KHL-a u kojem je SKA uspio preokrenuti zaostatak od 0-3 u dvobojima s Crvenom armijom te kasnije osvojiti i naslov pobjednika KHL-a svladavši najbolju momčad Istočne konferencije AK Bars iz Kazanja.

U dvoboju odigranom u rasprodanoj Ledenoj palači u St. Peterburgu CSKA je triput vodio u regularnih 60 minuta utakmice, a domaćin triput stizao vodstvo gostiju, da bi nakon samo 25 sekundi igre u produžetku pobjednički pogodak vrijedan drugog boda za Moskovljane postigao Geoff Platt. Strijelci u regularnom dijelu za CSKA bili su Radulov (21), Zajcev (32) i Ožiganov (45), dok su pogotke za SKA postigli Lindstrom (23), Čudinov (38) i Kovaljčuk (48).

U utorak je na rasporedu novih sedam utakmica, a hokejaši Medveščaka svoju će prvu utakmicu u trećoj godini sudjelovanja u KHL-u odigrati u srijedu (19:15), kad će u Ledenoj dvorani Doma sportova ugostiti Amur iz Habarovska.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider