Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dva gola Girouxa

Medvjedi se raspali u pet minuta: CSKA protutnjao Ledenom

U prvoj trećini nije bilo golova, a onda su kola krenula nizbrdo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hokejaši Medveščaka u svom su 16. ovosezonskom nastupu u KHL-u izgubili na svom ledu od doprvaka CSKA iz Moskve sa 2:5 (0:0, 1:3, 1:2).

Nakon što u prvih 20 minuta nije bilo golova, susret je bio usmjeren na stranu gostiju početkom druge trećine. Prvo je Stephane Da Costa (24:16) doveo CSKA u vodstvo da bi u 27. minuti utakmice zbog nesportskog ponašanja iz utakmice izbačen prvo vratar Medveščaka Danny Taylor.

Na gol je stao Niko Hovinen koji je vrlo brzo morao vaditi pločicu iz mreže i to u trenucima kada je Medveščak imao igrača više na ledu. Velika pogreška u gostujućoj trećini omogućila je igračima CSKA brzi protunapad koji je golom zaključio Jan Muršak (29:58).

Nadu Medveščaku nakratko je vratio Alexandre Giroux (33:44) golom s igračem više, ali odmah potom Kiril Petrov (34:46) je vratio prednost CSKA na dva razlike.

Početkom posljednjeg dijela utakmice Petrov (42:53) svojim drugim i Valerij Ničuškin (44:48) svojim prvim golom na utakmici povisili su na 5:1, da bi do kraja susreta Giroux (45:42) svojim drugim pogotkom smanjio na konačnih 5:2.

Medveščak je ostao 12. u Zapadnoj konferenciji sa 20 bodova, dok je CSKA na vrhu konferencije sa 43 boda.

Sljedeći nastup u KHL-u Medveščak će imati u subotu kada u Dom sportova stiže Sjeverstalj.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider