Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
To se ne viđa često

Medveščak izgubio u nevjerojatnoj utakmici s 12 golova!

Hokejaši Medveščaka propustili su zasjesti na prvo mjesto skupine Bobrov KHL-a nakon što su i u drugom uzastopnom domaćem susretu osvojili samo bod izgubivši sa 6-7 (3-3, 2-2, 1-1; 0-1) nakon izvođenja kaznenih udaraca od Jugre iz Hanti Mansijska.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medveščaku je za prvo mjesto u skupini trebala pobjeda u 60 minuta dvoboja, no do nje nisu stigli u utakmici u kojoj su gledatelji mogli vidjeti pravu golijadu. Iako je postignuto čak 12 pogodaka niti jedan sastav nije imao više od jednoga pogotka prednosti tijekom čitavog dvoboja.

Šest golova za Medveščak postiglo je šest različitih strijelaca, mrežu gostiju tresli su Nathan Perkovich (3:01), Tomislav Zanoški (5:39), Gilbert Brule (13:26), Marek Kvapil (35:44), Geoffrey Kinrade (39:17) i Radek Smolenak (50:29), dok je za goste tri pogotka u utakmici, te pobjednički kazneni udarac zabio Konstantin Panov (1:50, 18:12, 37:18), a po jedan gol postigli su Nikita Gusev (12:50), Aleksej Mihnov (36:01) i Andrej Taratuhin (46:15).

Medveščak sada ima 36 bodova iz 24 utakmice, jedan manje uz četiri odigrane utakmice više od vodećeg sastava skupine Bobrov, Jokerita iz Helsinkija, dok je u Zapadnoj konferenciji ukupno sedmi. Jugra ima bod više uz utakmicu više od Medveščaka, te je četvrta na Istoku.

Za dva dana Medveščak će odigrati treću u nizu od sedam domaćih utakmica, a gost će mu biti Avangard iz Omska.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider