Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Borba za play-off

Medvjedi započeli Ice Fever pobjedom nad direktnim konkurentom

Hokejaši Medveščaka u zagrebačkoj su Areni pobijedili Atlant s 4-2 i sasvim se približili doigravanju KHL lige u svojoj prvoj sezoni u najjačem klupskom kontinentalnom natjecanju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za ''medvjede'' je ova pobjeda posebno bitna jer su povećali prednost pred Atlantom koji je na devetom mjestu u Zapadnoj konferenciji i prvi je izvan doigravanja. Naš je jedini predstavnik u ligi trenutno šesti u konferenciji.

Zagrepčani su poveli već u trećoj minuti pogotkom Mikea Glumca, a gosti su do izjednačenja došli u trećoj minuti druge dionice. Pogodio je Sergej Šmeljov. Atlant, međutim, nije dugo uživao u egalu budući da je uslijedio bljesak Matta Ellisona koji je zabio u petoj i osmoj minuti druge trećine, oba puta na asistenciju Charlesa Lingleta.

U četvrtoj minuti završne dionice je smanjio Jevgenij Artjuhin, a konačnih je 4-2 manje od tri minute kasnije postavio Bill Thomas.

Sljedeću utakmicu Medveščak igra u subotu u Zagrebu protiv Loikomotiva iz Jaroslavlja. (TS) 

Redoslijed: 1. Dinamo Moskva 102 (47 utakmica), 2. SKA St. Peterburg 92 (47), 3. Lev Prag 86 (47), 4. Donbass 85 (47), 5. CSKA Moskva 83 (49), 6. Medveščak 81 (48), 7. Dinamo Riga 80 (47), 8. Lokomotiv 72 (47)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider