Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Tukli smo i mi i oni'

Kauboji gaze prema planu, Kopljar odgovorio kritičarima

Hrvatski rukometaši nakon dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu imaju četiri boda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija riješila je Tunis na krilima - krila. Baš kao i u utakmici s Austrijom, Ivan Čupić je bio najbolji strijelac Kauboja.

FOTO Druga pobjeda Kauboja: Sjajna hrvatska krila slomila Tunis!

Zadovoljni Goluža: Trebalo nam je ovo, hvala navijačima

"Nikad s Tunisom nismo ih nadigrali i deklasirali. Tukli smo mi, tukli su oni i na kraju je naša kvaliteta i bolja sprema došla do izražaja. Odvojili smo se na kraju. Bacao sam se na glavu, i to ću i dalje raditi za ekipu", poručio je Čupić koji je zabio osam golova.

Jedan manje postigao je Manuel Štrlek: "Sigurno da su najvažnija četiri boda na startu, odigrali smo bolje nego jučer i to je stvarno pozitivno. Rast ćemo iz utakmice u utakmicu, daj Bože da svaku dobijemo dva-tri razlike. Glavno da nismo dozvolili da na neku euforiju preokrenu utakmicu. Nadam se da će biti sve bolje kako će prvenstvo odmicati", kazao je Štrlek koji je komentirao i novi sudački pristup:

"Najavili su suci prije prvenstva da će biti stroži kriterij i zasad se toga pridržavaju. Kako nama, tako i svima i moramo se priviknuti na taj kriterij suđenja."

I Marko Kopljar priznaje kako je to zapravo najveća novost: "Još se svi privikavaju na suce, ali bit će to dobro još. U nedjelju ćemo se odmoriti i dobro spremiti za Iran. Najbitnija je pobjeda, imamo još neke male rezerve koje se nadam da ćemo izvući u udućih par utakmica."

Uz standardno dobru rolu u obrani Kopljar je stigao postići i četiri pogotka, a nakon utakmice je odgovorio kritičarima: "Meni je bitno da mi uzmemo nešto ovdje, da se kvalificiramo na Olimpijske igre, a što će netko pričati to nije moj problem"

Damir Bičanić je u slavlje Kauboja ugradio dva gola: "Želim čestitati Tunisu jer su odigrali grubu utakmicu, a ne prljavu. Hvala našim navijačima, treba nam pozitivna atmosfera, treba nam podrška svih u Hrvatskoj i moramo biti zajedno", poručio je igrač Chamberya.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider