Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Čudesnih 19 obrana

Junak hrvatske pobjede: Dočekao sam svoju priliku, hvala izborniku!

Igrači koji nisu u udarnoj postavi Kauboja odlično su iskoristili minutažu protiv Irana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uz Zlatka Horvata koji je zabio 12 golova, prvo ime Hrvatske bio je još jedan igrač Prvog plinarskog društva, Filip Ivić, koji je skupio fantastičnih 19 obrana.

FOTO Hrvatska pregazila Iran, briljirali Kauboji iz drugog plana!

Goluža se okrenuo Makedoniji: Imaju jedan veliki plus

Hrvatska za prvo mjesto s Makedonijom, Katar dobio Sloveniju!

"Hvala izborniku na prilici koju mi je dao, mislim da je Mirko odradio vrhunski posao u prve dvije utakmice i da mu je trebalo malo odmora jer nas čekaju jako teške utakmice. Čekao sam ovu priliku, maksimalno sam ju iskoristio, ove dvije utakmice bio sam napet, ali eto tako je ispalo, Mirko je branio super i mislim da sam danas odradio super. Čestitam dečkima na bitnoj pobjedi, odmorili smo igrače koji će nam biti bitni u nastavku natjecanja. Malo su nas stisli, ali Duvnjakovim i Kopljarovim iskustvom smo poveli i zasluženo pobijedili", izjavio je drugi vratar Hrvatske.

"Svi mi mladi moramo još puno učiti i raditi, makar to bilo pet minuta moramo dati sve od sebe. Svaku priliku koju dobijem ću maksimalno iskoristiti. Makedonija za prvo mjesto u grupi, svaku utakmicu moramo maksimalno. Prvenstvo je pokazalo da nema lakih suparnika."

Igor Karačić igrao je veći dio susreta na srednjem vanjskom umjesto Domagoja Duvnjaka.

"Pratili smo Iran neko vrijeme i iznenadili smo njihovim igrama jer su odigrali fenomenalno protiv BiH i Makedonije. Vidi se iz aviona da ima malo straha i kočnice kod igrača koji ulaze s klupe, ali vjerujem da će se to popraviti iz utakmice u utakmicu. Neki igrači su bili dva mjeseca bez utakmica, uglavnom zbog ozljeda. Osobno ne osjećam ništa zbog ozljeda, ali osjećam nedostatak igre. Treba nam još malo samopouzdanja, koje dobivaš igranjem utakmica, iz obrane vući u polukontru, to Hrvatska radi najbolje na svijetu. Što se same utakmice tiče, tek smo zadnjih 20 minuta otpustili kočnicu i dali gas."

Luka Stepančić bio je daleko od svog najboljeg izdanja, ali je stigao postići tri pogotka.

"Visoka pobjeda čemu smo se svi nadali, ali ušli smo dosta loše u drugo poluvrijeme. Na kraju smo digli agresivnost, uspjeli kontrama dovest do ovako velike razlike. Super, nitko se nije ozlijedio, igrači se nisu previše potrošili. Mislim da je izbornik zadovoljan onim što smo prikazali", rekao je Stepančić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider