Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Osveta za vikend

Jug razbio Partizan u Ligi prvaka!

Dubrovčani su već do poluvremena postigli 12 golova i potpuno deklasirali goste.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja pobijedili su na plivalištu Gruž beogradski Partizan 21:9 (6:3, 6:2, 4:1, 5:3) načinivši veliki korak prema plasmanu na Final Six.

Jug CO je prošlog vikenda izgubio od Partizana 14:16 u regionalnoj Triglav ligi, no ovoga puta Dubrovčani nisu dozvolili nikakvo iznenađenje.

Od prve minute su krenuli ozbiljno i pitanje pobjednika niti jednog trenutka nije bilo upitno. Jug CO je nakon prve četvrtine vodio 6:3, nakon druge dionice je imao 12:5, a nakon treće četvrtine velikih plus deset (16:6). U posljednjem periodu odabranici Vjekoslava Kobešćaka povećali su prednost za još dva gola.

Dubrovački sastav su do pobjede predvodili Felipe Perrone s pet, Maro Joković sa četiri, te Javier Garcia i Josip Vrlić sa po tri gola. Kod gostiju najefikasniji su bili Aleksandar Radanović s tri, te Đorđe Lazić i Đorđe Vučinić sa po dva gola.

Jug CO je ovom pobjedom načinio korak bliže prema plasmanu na Final Six gdje će braniti naslov prvaka Europe. Iz ove skupine na završni turnir u Budimpeštu plasirat će se tri momčadi. Dubrovčani su trenutačno drugi i za potvrdu plasmana trebat će još jednu pobjedu u preostala tri kola. U iduća tri kola ugostit će Barcelonetu, te gostovati kod Pro Recca i Egera.

U vodstvu je Pro Recco sa 18 bodova, Jug CO je drugi sa 14 bodova, na trećem mjestu je Eger s osam bodova, a zatim slijede Barceloneta (7), Hannover (39 i Partizan (1).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider