Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Slavilo i Primorje

Jug protutnjao kroz Istanbul za drugu pobjedu u Ligi prvaka

Vaterpolisti Juga CO u susretu su 2. kola skupine B Lige prvaka ostvarili i drugu pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jug Croatia Osiguranje je kao gost u Istanbulu svladao Galatasaray sa 16-10 (3-0, 4-3, 4-4, 5-3). Felipe Perrone s četiri i Josip Vrlić s tri gola bili su najefikasniji kod Juga, dok je Slobodan Nikić postigao tri pogotka za Galatasay.

U sljedećem kolu 28. studenoga Jug CO će u svom bazenu ugostiti mađarski Szolnoki koji je u prva dva kola također ostvario dvije pobjede.

Pobjedu je ostvarilo i riječko Primorje Erste Banka. U susretu skupine A kao domaćini nadigrali su mađarski Eger sa 8-7 (0-1, 3-3, 2-1, 3-2).

U napetoj utakmici u Rijeci niti jedna momčad nije imala više od jednog pogotka prednosti tijekom svih 32 minute, a pobjedu Primorju ponajprije su osigurali Petar Muslim s tri i Miho Bošković s dva gola. Miloš Ćuk je s dva pogotka bio najefikasniji kod mađarskog predstavnika.

U sljedećem kolu 28. studenoga Primorje EB će gostovati kod Olympiakosa koji nakon prva dva kola ima dva boda, dok će Jug CO u svom bazenu ugostiti mađarski Szolnoki koji je u prva dva kola također ostvario dvije pobjede.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider