Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U finalu s Jadranom

Jug "uništio" Partizan s nevjerojatnih 14 razlike!

Dubrovčani su pokazali da su za nekoliko klasa bolji od beogradskog sastava.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U finalu regionalne vaterpolske Jadranske lige igrat će Jug CO i Jadran iz Herceg Novog, Dubrovčani su u prvom polufinalu završnog turnira na svom terenu svladali beogradski Partizan sa 18:4 (3-1, 6-3, 3-0, 6-0), dok je potom Jadran nadigrao zagrebačku Mladost sa 14:10 (4:0, 4:2, 5:4, 4:1).

Po tri gola za Jug postigli su Javier Garcia i Felipe Perrone, po dva Loren Fatović, Luka Lončar, Pavo Marković, Maro Joković i Josip Vrlić, a po jednog Marko Marcan i Hrvoje Benić, dok su po dva pogotka za Partizan postigli Radomir Drašović i Mihajlo Repanović.

Sastav iz Herceg Novog još je u prvom poluvremenu riješio pitanje pobjednika povevši sa 8:1, a početkom treće četvrtine crnogorski sastav imao je i osam golova prednosti (10:2), da bi Mladost na kraju uspjela tek ublažiti poraz na konačnih 14:10.

Andrija Vlahović i Franko Lazić su bili najefikasniji kod Mladosti sa po četiri gola, a po jedan su dodali Matias Biljaka i Fran Paškvalin, dok su kod Jadrana najbolji bili Danil Markulov s pet te Stefan Vidović i Bojan Baničević sa po dva pogotka.

Finalni susret između Juga CO i Jadrana (HN) na programu je u subotu od 19:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider