Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Požurite

Još dva dana za one koji žele Wings for Life World Run majicu

Najveća globalna utrka ikad održana do koje odbrojava cijeli svijet, a među njima i Hrvatska, za manje od dva mjeseca dat će znak za start, a tisuće ljudi diljem svijeta trčat će za one koji ne mogu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, još samo dva dana ostala su za one koji u svom startnom paketu žele Wings for Life World Run majicu. Naime, oni koji se do prvog dana proljeća, tj. 20. ožujka u ponoć, prijave na utrku i do tada izvrše uplatu, iz Zadra će otići s majicom kao podsjetnikom da su 4. svibnja bili dio povijesti sudjelujući u projektu kakav sportska povijest još nije vidjela.

Wings for Life World Run započet će u isto vrijeme diljem svijeta 4. svibnja s ciljem podizanja svijesti o ozljedama leđne moždine i pronalaska lijeka za takve ozljede. Prikupljeni prihodi od startnina namijenjeni su neprofitnoj zakladi Wings for Life koja se bavi istraživanjima leđne moždine. Hrvatska utrka starta točno u podne s Pozdrava suncu u Zadru.

Prijaviti se možete putem stranice www.wingsforlifeworldrun.com. Budi dio ovog globalnog sportskog spektakla i trči s nama za one koji ne mogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider