Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Podržao ih Red Bull

Jeste li ikad probali? Mali nogomet u totalnom mraku

Zagrebačka dvorana Martinovka imala je čast ugostiti prvi Red Bull Mrak Futsal.

Turnir je održan u subotu, a u mraku su najbolje su se snašli igrači malonogometnog prvoligaša Alumnusa, kluba koji je ujedno bio domaćin ovog turnira. Uz pobjednika su još nastupile i momčadi FER-a, KIF-a i VERN-a kao predstavnici najjačih ekipa Sveučilišne futsal lige Zagreba.

Ovo je prvi turnir u Hrvatskoj ovakvoga tipa. Tribine su bile odlično popunjene, a sve prisutne zabavljao je DJ koji se nalazio za sudačkom klupom. Oko 20.00 sati dvorana je bila prepuštena LED rasvjeti i reflektirajućim markerima koje su igrači imali na sebi. Situaciju je pod kontrolom držao iskusni zagrebački sudac Vedran Mandić. Nakon neriješenog rezultata finalne utakmice, dramatična završnica odigrana je u penalima. Pobjeda je ipak pripala domaćinima, ekipi Alumnusa.



Ekipa FER-a bila je drugoplasirana, dok su KIF-ovci zauzeli treće mjesto. Ekipa VERN-a ostala je na posljednjem mjestu. Može se reći da je učitelj pobijedio učenika, s obzirom da su malonogometni klub Alumnus osnovali upravo student FER-a. U ženskom ogledu ekonomistice su nadmašile ekipu KIF-a.

Drago nam je da su nas prijatelji iz Red Bulla podržali u realizaciji ovog ludog projekta. Turnir je odlično prošao. Zabava je bila vrhunska, igrao se sjajan futsal, a DJ je svemu dao posebnu notu izvrsnom glazbom! Zadovoljni smo i uvjereni kako ćemo turnir ponoviti i dogodine, možda čak u još većem izdanju”, rekao je Milan Martulaš, predsjednik malonogometnog kluba Alumnus.

Sudeći po dojmovima kako natjecatelja, tako i publike, Red Bull Mrak Futsal zasigurno će ponovno ugasiti svijetla u Martinovki.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider