Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
To se zove sportaš

Ima frakturu u stopalu, ali ne pomišlja na odustajanje

Velika poljska skijašica-trkačica Justyna Kowalczyk (31) potvrdila je da je na Zimske olimpijske igre u Soči doputovala s nimalo ugodnom ozljedom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vlasnica četiri olimpijske medalje nastupila je u subotu u skiatlonu (7.5 km klasično + 7.5 km slobodno) i zauzela šesto mjesto. Vidjelo se da se Poljakinja bori s boli, a nakon utrke je odlučila otići na rendgen koji je pokazao mikro-frakturu tri kosti u lijevom stopalu.

Prije dolaska u Soči Kowalczyk je priznala da ima problema sa stopalom, ali je dodala da ne želi otići na pregled kako je dijagnoza ne bi psihički uništila. Na, koncu je ipak odlučila provjeriti ozbiljnost ozljede, ali je nalazi nisu nagnali da pomisli na odustajanje od daljnjih nastupa.

U utorak je na rasporedu sprint i Kowalczyk je odlučna u namjeri da nastupi i bori se za medalju. Prije četiri godine u Vancouveru Poljakinja je osvojila po jedno zlato, srebro i broncu, a jedno brončano odličje ima i iz Torina 2006. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider