Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Hip hop i trčanje

Ikona među tenisicama: Još 1987. započele revoluciju!

Linija tenisa koja je vrlo popularna u supkulturama kao što su Hip Hop i Gabber...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Redizajnirani Nike Air Max+ 2013 predstavlja evoluciju Nike trčanja kultne Air Max tenisice, s kojima je Nike sada već davne 1987. započeo revoluciju, dobile su izdanje za 2013. koje je potpuno prilagođeno potrebama trkača.

Nove Nike Air Max+ 2013 tenisice imaju najnapredniji Nike Max Air element ikad koji se proteže od pete do prstiju, vrlo je lagan i trkaču pruža apsorpciju i veću fleksibilnost od svih prijašnjih verzija ove popularne linije tenisica. Tijekom dizajniranja tenisice Nike Air Max timu je u prvom planu bilo prirodno kretanje. Vođen tom idejom tim je započeo dizajn rekonstrukcijom Nike Max Air elementa kako bi trkačima omogućio što mekanije i ugodnije trčanje.

Unutrašnji zidovi Nike Air sustava smanjeni su kako bi pospješili protok zraka, a unutarnje cijevi kreću se zajedno sa stopalom kako bi trkaču omogućile veću fleksibilnost od prijašnjih Nike Air sustava.

Nike Hyperfuse konstrukcija koristi se kroz cijelu tenisicu kako bi stvorila laganiji, prozračniji gornji dio i smanjila masu cijele tenisice, uz zadržavanje visoke razine udobnosti. Gornji dio sastoji se od mreže s otvorima te postiže dva efekta - omogućuje povećanu ventilaciju kako bi stopalu bilo što udobnije za vrijeme trke te daje dotjeran izgled.

„Zarezana“ unutrašnja košuljica tenisice omota se oko stopala dok kalupljeno gornjište pete daje podršku gležnju kako bi se trkaču poboljšalo prianjanje na nogu. Bez obzira trči li osoba na ulici ili na traci dinamična Nike Flywire tehnologija omogućuje da srednji dio tenisice trkača ostane siguran i stabilan čitavo vrijeme.
Nike Air Max+ 2013 zadnja je inkarnacija Air Max linije. Vidljivi zrak u tenisici razlikuje Nike od ostalih tenisica već skoro četvrt stoljeća kao bezvremenski primjer inovacije te kao višegodišnji sportski klasik.

Kao prva tenisica koja sadrži vidljivi zrak, originalni Air Max 1, koji je dizajnirao Tinker Hatfield, revolucionarizirao je industriju i promijenio dizajnersko poimanje tenisica za trčanje. U kasnim 80-ima, ideja o trčanju po zraku bila je inovacija koja ne samo da nikad prije nije viđena, nego je donijela udobnost koja je potpuno promijenila trkačko tržište. U godinama koje su slijedile, Air Max tenisice postale su simbol trkačkog učinka i stila.

Vidljivi zrak nastavlja biti jedan od najrelevantnijih i najrevolucionarnijih inovacija koje je Nike ikad uveo. Redizajnirani Nike Air Max+ 2013 predstavlja evoluciju Nike trčanja.
Nike Air Max+2013 dostupne su u svim Nike Only trgovinama u crnoj, bijeloj, crvenoj i plavoj boji po cijeni od 1400 kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider