Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Skijaški spektakl

VIDEO Idete na Sljeme? Ovo su brojne informacije koje će vas zanimati

Kao što je to bilo i prethodnih godina, na Sljeme, u vrijeme održavanja Snježne kraljice, 4. i 6. siječnja, moći će se isključivo javnim prijevozom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Više od 25.000 gledatelja, koliko ih se očekuje na vrhu Medvednice na ženskoj i muškoj utrci Vip Snow Queen Trophyja, najbolje svjetske skijašice i skijaše moći će gledati s nekoliko pozicija duž staze, a do njih će ih voziti autobusi ZET-a.

Samo s ulaznicama

Gledatelji utrke u autobuse će moći na Mihaljevcu, a u njih će ući samo uz predočenje valjane ulaznice za utrku. Autobusi će kretati s polazišta odmah nakon što se popune.

"Uspostavit će se dvije izvanredne linije, Mihaljevac – Dom željezničara i Mihaljevac – Žensko sedlo, a putnici će moći izaći iz autobusa gdje žele", kažu iz ZET-a.

Na svakoj ulaznici označeno je vrijeme ukrcaja kojeg se gledatelji moraju pridržavati, a prijevoz počinje 4. siječnja u 7:00 te 6. siječnja u 11:00.

Između 9:00 i 14:00 u nedjelju te između 14:00 i 19:15 sati u utorak vozit će nekoliko autobusa prema Sljemenu za one koji će na utrku krenuti kasnije, a redovito će polaziti i autobusi sa Sljemena, za one koji se odluče vratiti ranije. Posljednji autobus sa Sljemena 4. siječnja polazi u 19:00, a 6. siječnja u 21:00.

Na dane održavanja utrka učestalije će voziti i tramvaj broj 14 i osmica, koja inače ne vozi nedjeljom i blagdanima.

Druženje s legendama

Osim prijevoza i hrane, u cijenu ulaznica za Vip Snow Queen Trophy uključena je i zabava na sljemenskom Krumpirištu, gdje će u nedjelju nastupiti DJ Vanillaz, a u utorak DJ Čičak te Opća opasnost.

Zabavljat će se i oni koji su utrku odlučili pratiti kod kuće na malim ekranima, i to već večeras, od 18 sati, na Trgu bana Jelačića, gdje će se izvlačiti startni brojevi za prvu, žensku utrku na Sljemenu. U to vrijeme predstavit će se i skijaške legende koje će sudjelovati na humanitarnoj utrci 'dm Zagreb Ski Legends', a oni će se i u 19:30 sati družiti s obožavateljima u DM-u u Tomićevoj. Na Trgu će danas nastupiti i bend Čišće lišće.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider