Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Četvrtak, pa subota...

Ice Fever u Areni: Medveščak i navijači kreću po nove rekorde

Hokejaši Medveščaka vraćaju se pred domaću publiku. U četvrtak u Areni počinje drugi dio Ice fevera.

Ostale su još tri utakmice prije stanke za Olimpijske Igre, a Medvjedima bi baš te tri utakmice mogle biti ključne za osiguranje play-offa.

Žestoki trening uoči sutrašnje utakmice i povratak na led Arene Zagreb. Trener Mark French zadovoljan je nakon ruske turneje. Tri pobjede, dva poraza i sedam novih bodova na računu, no za play-off još nije dovoljno. Iako je Medveščak na sedmom mjestu Zapada koje vodi u doigravanje, kanadski stručnjak ipak se još ne osjeća sigurnim:

"Nikada se ne osjećam tako. Naš cilj nakon božićne pauze je bio zaraditi 84 boda prije olimpijske stanke. Mislimo da bi taj broj bio dobar za nas, ne samo da bi nam bilo dovoljno za doigravanje, već i za lov na bolju poziciju na ljestvici."

Momčad se dobro osjeća zajedno, a tome u prilog ide i činjenica da nitko nije otišao za vrijeme prijelaznog roka. A izdašnih ponuda je bilo, pogotovo za nekadašnjeg najboljeg strijelca NHL lige, Johnatana Cheechooa:

"Sviđa mi se ovdje, mojoj obitelji se sviđa, grad je lijep, a ekipa je odična. Teško je ostaviti tim kojemu dobro ide i koje je pred ulaskom u play-off."

U Zagrebu se već svi osjećaju kao kod kuće, a najteži dio je i dalje brza prilagodba na velike temperaturne i vremenske razlike u KHL ligi: "Užasno. Stvarno je teško zadnju smo utakmicu igrali na -30, a sada smo tu na + 15. Treba se tijelo naviknuti na takve razlike. Stvarno je teško", kaže Saša Martinović.

No, manje je teško kada imaš navijače kao što su Medveščakovi. I u ove će se tri utakmice pokušati rušiti rekordi. U četvrtak u broju navijačkih šalova pa u subotu u najglasnijem navijanju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider