Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Red Bull Crashed Ice

Ice Cross Downhill u novoj sezoni s novim pobjednikom

Red Bull Crashed Ice svjetsko prvenstvo vratilo se na led i uzbudljivim otvorenjem sezone u finskom Helsinkiju pokazalo da će ovo biti još jedna neizvjesna sezona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlogodišnji kralj ledenog spusta Derek Wedge i nositelj naslova iz 2012. Kyle Croxall ispali su u prvom krugu, a postolje je pripalo Austrijancu Marcu Dallagu.

Natjecanje koje svake godine postaje sve popularnije među zimskim sportovima, strma ledena staza ispunjena brojnim preprekama, svoja je vrata otvorilo još jednoj sezoni koja će ove godine obići Finsku, Rusiju, SAD i Kanadu. Prva utrka, održana u prepunoj dvorani nedaleko do Helsinkija ispred šest tisuća gledatelja, iznenadila je favorite i vlasnike medalja iz prošle godine, koji su već na samom početku ostali iza novih snaga ovog sporta.

Austrijancu Marcu Dallagu ovo je prva pobjeda u karijeri, kao i trećeplasiranom Nijemcu Fabianu Melsu koji se po prvi put popeo na postolje. Drugo mjesto izborio je Francuz Pacome Schmitt. Sljedeća utrka na rasporedu je 22. veljače u Saint Paulu,a ovosezonska uvertira najavila je da u sljedećoj utrci možemo očekivati neočekivano.

Više na redbullcrashedice.com.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider