Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Igraju 'divlji' rukomet

Hrvatsku čeka ratnička utakmica: 'Bit će tuča, moramo im vratiti istom mjerom!'

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u drugom kolu Svjetskog prvenstva očekuje dvoboj s Tunisom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je na otvorenju turnira slavila protiv Austrije teže no što se očekivalo, a izbornik Slavko Goluža i dalje tvrdi da ga protivnici ne zanimaju.

FOTO Hrvatska teškom mukom slomila uporne Austrijance, briljantni Čupić!

„Mi moramo biti fokusirani na zadatke koje moramo napraviti. Ono što smo u prvom poluvremenu protiv Austrije izvanredno radili u drugom dijelu nije bilo dobro; nije bilo gustoće, pasa na pivota, previše smo golova dobili… Znamo kako oni prljavo igraju, oni ako žele nešto napraviti, moraju se vaditi protiv nas. Napravit ćemo analizu, respektiramo sve, ali nemamo razloga pričati o protivnicima, moramo misliti na sebe“, kazao je Goluža.

Mirko Alilović ističe:
„Tunis je klasična ratnička ekipa, treba biti oprezan, imat će veliku navijačku podršku. Nositelj momčadi im je Jallouz, igraju agresivnu obranu, 6-0, 5-1, ili 'divlju' 3-3, sigurno je da će biti tuča, moramo im vratiti istom mjerom. Ako želimo pozitivan rezultat, ne smijemo im dopustiti da nas pretuku i pretrče. Ako odigramo obranu kako znamo, uz našu kontru i polukontru, mislim da ćemo slaviti“, kazao je Alilović.
„Za mene je veliko iznenađenje što je Makedonija pobijedila Tunis“, kaže Domagoj Duvnjak.

„Svaka čast Makedoncima, ali rezultat je prilično visok. Sigurno ćemo pogledati tu utakmicu. Nema sumnje da nas čeka teška utakmica, igraju jedan 'divlji rukomet', ali nadam se da ćemo pobijediti.“
Igor Vori ističe da će Tunis imati veliki motiv.

„Protiv Hrvatske svi igraju maksimalno i najbolje, tako će igrati i Tunis, a tako je uostalom bilo i u Londonu. Čeka nas teška utakmica i pravi fajt“, zaključio je Vori.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider