Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nor-Am kup

Hrvatski junior ostvario sjajan rezultat, Kostelić otputovao u Lake Louise!

Hrvatski skijaški reprezentativci nastupili su u ponedjeljak u jakoj utrci slaloma za Nor-Am kup u Lovelandu u Coloradu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Natjecala se i nekolicina skijaša iz Svjetskog kupa (Michael Janyk, Ondrej Bank, Kentaro Minagawa, Nolan Kasper, Paul Stutz, Julien Cousineau…), a naš mladi skijaš Istok Rodeš (17), član B reprezentacije, s visokim je startnim brojem 50 zauzeo 22. mjesto. Ujedno je bio najbolji junior u toj utrci iako su nastupali i četiri godine stariji juniori od njega.

Od naših ostalih natjecatelja nastupio je Natko Zrnčić-Dim koji je završio utrku na 20. mjestu te Elias Kolega koji je bio 37. Dalibor Šamšal nije završio prvu vožnju.

Istodobno je najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić završio četverodnevne pripreme brzih disciplina u Copper Mountainu, gdje je trenirao s američkom i drugim reprezentacijama u odličnim snježnim uvjetima.

Nakon jutarnjeg treninga u ponedjeljak Ivica je otputovao za Lake Louise, gdje će mu se u utorak navečer pridružiti i Natko Zrnčić-Dim, koji uz naše ostale natjecatelje nastupa na drugoj slalom utrci Nor-Am kupa u Lovelandu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider