Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Protivnik Slovačka

Hrvatska kreće u borbu za Europsko prvenstvo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija jutros je otputovala u Slovačku gdje sutra počinje borbu za odlazak na Europsko prvenstvo koje se u srpnju igra u Mađarskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednje vrijeme reprezentaciju muče brojne ozljede i bolesti pa tako ni u Slovačku ne putujemo kompletni i zdravi. U reprezentaciju su se nakon dugo vremena vratili kapetan Josip Pavić, te Maro Joković.

''Očekujemo tešku utakmicu s obzirom na stanje u kojem smo sada, s obzirom na na ozlijeđene igrače. Josip Pavić i Maro Joković su se tek priključili a na put idemo bez Sandra Sukna i Andra Bušlje. Nismo kompletni, nismo onakvi kakvi smo najjači. Iza nas je naporan i dalek put u Australiju i to je ono što otežava našu situaciju za sutrašnju utakmicu'', izjavio je izbornik Ivica Tucak i dodao:

''Slovačka je zadnjim rezultatima pokazala da se radi o jednoj jakoj reprezentaciji, mi smo i dalje favoriti ali radi se o ozbiljnoj ekipi i moramo biti maksimalno koncentrirani!''

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u sutrašnjoj prvoj kvalifikacijskoj utakmici, koja se u Novakyma igra od 17.30, igrat će golmani: Josip Pavić i Marko Bijač, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Ivan Milaković, Ivan Buljubašić i Kristijan Milaković, vanjski igrači Anđelo Šetka, Maro Joković, Luka Bukić, Ante Vukičević, Paulo Obradović i Petar Muslim.

''Očekujemo pobjedu, iako Slovačka nije baš potpuni stranac, znaju oni biti jako nezgodni, sada su nedavno sa Crnom Gorom igrali izjednačeno tri četvrtine'', izjavio je Pavić.

''Lijepo je opet biti u reprezentaciji, lakat je u redu, oporavak završen. Još jednom zahvaljujem timu iz Axis rehabilitacije na vrhunskom poslu oko mog oporavka'', dodao je naš kapetan.

Uzvratna utakmica protiv Slovačke igra se u subotu 1. ožujka na bazenu u Gružu u Dubrovniku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider