Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Još nije prekasno

Hrvatice parirale svjetskim imenima: Nema savršenijeg mjesta od Poreča!

Hrvatske nade odbojke na pijesku Maja Roško i Antea Tadić danas su na porečkoj Peškeri na velikom centralnom terenu pokazale otpor argentinskom timu Gallay/Klug, no naposljetku je prevladalo iskustvo Argentinki, dok su Dalida Vernier i Tea Jurić izgubile od ponajboljih pjeskašica današnjice – brazilskog tima Larissa/Talita.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas nastavljaju igranja u svojim skupinama, Roško/Tadić protiv Brazilki, Vernier/Jurić protiv SAD-a.

Još uvijek nije prekasno da budete dio današnje spektakularne akcije na Swatch Major Series turniru! Mečevi se nastavljaju tijekom popodneva, sve do večeri, a osim vrhunske odbojke u izvedbi najboljih igrača svijeta današnjice, u porečkoj uvali vlada istinski duh zabave i sporta.

Dalida Vernier i Tea Jurić igraju protiv Emily Day i Jennifer Kessy u 18:00, a naše najveće nade ovog natjecanja, Maja Roško i Antea Tadić zaključit će današnji dan na centralnom terenu žestokom borbom u 19 sati. Maja i Antea će igrati protiv brazilskih zvijezda, Lili Simões Maestrini i Caroline Horta Máximo.

Kako bi poznati austrijski igrač Alexander Horst rekao: "Možeš doći na plažu, uživati u vrhunskom sportu, partijati i uživati u suncu. Nema savršenijeg mjesta na svijetu!"

Sve informacije na www.swatchmajorseries.com.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider