Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Loše prvo poluvrijeme

Hrvati srušili Zagreb u Skoplju

Zagreb je poražen u Skoplju od Vardara 24:33 u 12. kolu SEHA lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 12. kola regionalne SEHA lige rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb poraženi su u Skoplju od Vardara 24-33.

Makedonski sastav je odlično otvorio utakmicu i nakon 10 minuta igre vodio je 8-2. U 21. minuti Vardar je imao i velikih 11 pogodaka razlike (15-4) i već tada je bilo jasno kako će PPD Zagreb teško do bodova. Na poluvremenu je Vardar imao 10 golova prednosti (20-10), a momčad Veselina Vujovića je u nastavku susreta uspjela tek ublažiti poraz.

Vardar su do osme pobjede u 11 odigranih susreta predvodili hrvatski rukometaši Blaženko Lacković i Luka Cindrić, te Rus Sergej Gorbok sa po pet golova. Raspoloženi su bili i vratari Petar Angelov s devet i Arpad Šterbik sa šest obrana.

U redovima hrvatskog prvaka najefikasniji su bili Domagoj Pavlović sa sedam, Zlatko Horvat s pet i Dobrivoje Marković sa četiri gola, dok je Ivan Stevanović sakupio sedam obrana.

Na ljestvici vodi Tatran Prešov sa 27 bodova, Vardar je drugi sa 25 bodova, a PPD Zagreb drži treću poziciju sa 24 boda. Četvrti je MVM Veszprem (22), a peti Brest (21). Slijede Nexe (15), Vojvodina (11)...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider