Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nije im jasno

HRS i izbornik nervozni zbog 'slučaja Balić': 'Nismo mi sekta'

Duh Ivana Balića kao da visi nad reprezentacijom u Madridu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je idealno zasad u Madridu, sve dok se ne spomene ime Ivana Balića. Igračima je neugodno, a Goluža i Gobac gube živce, jer eto, medije ne zanimaju pobjede reprezentacije koliko priča o Baliću. Barem se tako može zaključiti iz teksta na službenim stranicama HRS-a.

>> Goluža se ponaša 'kao da Laca nema': Ima recept za Španjolce!

Zanimaju hrvatsku javnost itekako i pobjede i Ivano Balić. Dok se svi na prvenstvu, od igrača do izbornika, čude kako to da nema Balića, navijači i dalje čekaju 'istinu'. Goluža je jučer najavio kako će 'istinu' otkriti nakon SP-a. To onda znači kako dosad nije pričao istinu?

Uostalom, što je bilo između Goluže i Balića u Londonu možda nikad nećemo saznati, no tko može zabraniti javnosti da se vječno pita zašto ga nema među Kaubojima.

Hombrados je otkrio kolegi iz Jutarnjeg lista kako se hrvatski rukometaši tajno viđaju s bivšim vođom. Balić živi u Madridu i sigurno se negdje pozdravio s bivšim suigračima koji ga gledaju kao uzora. Goluža je intervju proglasio lažnim, a na stranicama HRS-a osvanula je 'isprika' iako se iz izjave Goluže ona ne vidi.

''Mi smo rukometaši, a ne neka sekta koja brani nekome s kim će se družiti u slobodno vrijeme, kakve će gledati filmove ili kakvu će muziku slušati. Naše je vrijeme ispunjeno od jutra do mraka. Mi se skupa družimo. stalno smo svi skupa, u kafiću smo svi skupa, na katu smo svi skupa, samo što ne spavamo svi skupa. Mislim da sam ovime sve rekao'', izjavio je Slavko Goluža.

Nadamo se da uzroke eventualnog neuspjeha netko neće tražiti u 'medijskoj potrazi za Balićem'. Bio bi to novi autogol saveza...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider