Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pittsburgh slvadao Ottawu

Hat-trick Cammallerija za jubilej, ozljeda Karlssona

Najefikasniju od tri sinoć odigrane utakmice u NHL ligi odigrali su Calgary i Dallas. Slavio je domaći Calgary 7-4, a junak susreta bio je kanadski ljevokrilni napadač Mike Cammalleri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Upisao je tako Cammalleri hat-trick, čime je došao do jubilarnog 200. gola u karijeri, a pridodao je i jednu asistenciju. Bila mu je to povratnička utakmica nakon što je prethodne tri propustio zbog ozljede kuka.

Flamesi su pobjedom prekinuli mini-niz od dva vezana poraza, te ujedno prekinuli Dallasovu seriju od četiri uzastopne pobjede. Kod Starsa se najviše istaknuo Brendan Morrow sa dva gola, dok je češki veteran Jaromir Jagr upisao dvije asistencije.

Pittsburgh Penguinsi su na domaćem ledu savladali Ottawa Senatorse 4-2, a više od poraza gostujuću momčad boli činjenica da su ostali bez All-Star braniča Erika Karlssona. Najbolji branič NHL lige iz prošle sezone ozlijedio je Ahilovu tetivu u drugoj trećini kada ga je klizaljkom zahvatio napadač Penguinsa Matt Cooke. Period izbivanja zasad nije poznat, ali posve je izgledno da će Šveđanin morati na operaciju.

Što se same utakmice tiče, James Neal je zabio dva gola, Sidney Crosby je ugradio gol i asistenciju u pobjedu Penguinsa, dok se među strijelce upisao i Pascal Dupuis. S druge strane, kod Senatorsa, kojima je ovo bio peti poraz u sedam utakmica, golove su zabili Stephane Da Costa i Jim O'Brien.

U posljednjoj utakmici večeri St. Louis je slavio na gostovanju kod Detroita u Joe Louis Areni 4-3 golom Alexandera Steena iz odbijanca u produžetku. St. Louis je u sezonu startao s omjerom 6-1, da bi potom izgubili pet utakmica zaredom prije povratka u Detroitu. Strijelci u regularnom dijelu za Bluese su bili Patrik Berglund, Vladimir Tarasenko i Chris Stewart. S druge strane, Detroitu je zaustavljena serija od tri vezane pobjede. (TS) 

NHL liga, srijeda:

Pittsburgh - Ottawa 4-2

Detroit - St. Louis 3-4, produžetak

Calgary - Dallas 7-4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider