Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Na krilima Crosbyja

Gosti slavili u svim utakmicama: Pittsburgh razbio Capitalse!

U noći sa srijede na četvrtak odigrano je svega četiri utakmice najjače hokejske lige svijeta i sve su četiri pobjede otišle na stranu gostujućih momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

New Jersey je u produžetku slavio protiv Anaheima s 4:3, čime je prekinuo njegov najdulji klupski niz pobjeda na domaćem ledu, na početku nove sezone. Anaheim ih je upisao osam prije nego li je položio oružje. Treba spomenuti da je Anaheim vodio 61 sekundu prije kraja susreta 3:2, no tada je sjajni veteran Jaromir Jagr zabio za produžetak.

Anaheimu je ovo bio peti uzastopni poraz, a nakon istog u NHL ligi više nema nijedne momčadi sa stopostotnim rekordom pobjeda na svom ledu.

Pittsburgh je gostovao u glavnom gradu SAD-a Washingtonu i slavio s uvjerljivih 4:0. Sidney Crosby je upisao pogodak i asistenciju u prekidu negativnog niza u gostima od tri poraza. Pittsburgh je bio daleko bolji i dominantniji što pokazuje i statistika udaraca: 40:18.

Minnesota je pogotkom Mikke Koivua 177 sekundi prije kraja utakmice slavila kod Ottawe s 4:3, dok je Columbus upisao osmu pobjedu ove sezone. Blue Jacketsi su s 2:1 slavili kod Calgaryja, ali tek nakon produžetaka.

NHL liga, srijeda:

Ottawa – Minnesota 3:4

Washington – Pittsburgh 0:4

Calgary – Columbus 1:2, produžetak

Anaheim – New Jersey 3:4, produžetak

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider