Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dobro ih proučio

Goluža optimist uoči Brazila: Drago mi je da smo sve bolji

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža održao je press konferenciju uoči osmine finala Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon pet pobjeda u pet utakmica skupine B Hrvatska u osmini finala Svjetskog prvenstva u rukometu igra protiv Brazila.

Evo kako izgleda hrvatski put u nokaut fazi: Brazil pa...

Poznat termin: Kauboji u nedjelju navečer po četvrtfinale SP-a

"To je nimalo naivna ekipa, zadnjih godina dosta ulažu u rukomet, a vidi se to i po rezultatima ženske selekcije koja je aktualni svjetski prvak. Gledao sam neke njihove utakmice, igraju dosta dinamičan rukomet, ponekad i sa 4-2 obranom. Dosta su agresivni, veliki fanatici i borci koji svih 60 minuta izgaraju na terenu. U svakom slučaju, nema mjesta podjenjivanju", upozorio je Slavko Goluža, dobro upoznat s manama i vrlinama reprezentacije Brazila:

"Igra im se bazira na vanjskim igračima, desni i lijevi su šuteri dok je srednji radilica koja radi za njih, ali i za pivota. Krila su isključivo kontraši."

Izbornik je istaknuo kako je atmosfera u reprezentaciji odlična: "Nemamo ozlijeđenih igrača, a bit će spreman i Vori koji je imao laganu virozu. Spremni smo i spremit ćemo se dobro za utakmicu. Očekujem borbenu Hrvatsku, ozbiljnu, s pravim pristupom. Pokušat ćemo nametnuti naš ritam igre kojim uz dobru obranu dolazimo do što više lakih pogodaka. Drago mi je da se dižemo iz utakmice u utakmicu, noge su sve opuštenije i nadam se da nećemo imati problema", poželio je Goluža.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider