Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Nikad ne kalkuliramo!'

Goluža: Idemo do kraja, nikoga se ne bojim!

Dobili Španjolsku i izgubili Štrleka - više neće igrati zbog prijeloma metatarzalne kosti u šaci!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Moram čestitati mojim momcima na fer i korektnoj igri, ponosan sam na njih i s tim sam sve rekao. Od početka sam govorio da nemamo što kalkulirati. Malo sam ljut zbog nekih povreda, ali što je tu je. Svaka čast svima od prvog do zadnjega", rekao je Goluža, pojasnivši:

>> Bez kalkulacija: Hrvatska srušila Španjolce za prvo mjesto u grupi!

"Štrlek se bacio na jednu loptu i igrač mu je pao na ruku. Prst mu je otišao, kako stvari stoje mislim da smo ga izgubili za ovo prvenstvo. Što se tiče Bičanića, on već tri dana ima grč u leđima, a prije toga je igrao jako dobro. Imamo problema i s Lackovićem, dosta se troše Dule i Drago", nabrajao je.

Nakon utakmice stigla je i službena potvrda - Manuelu Štrleku na pregledu u bolnici ustanovljen je prijelom metakarpalne kosti u šaci te više neće igrati za Hrvatsku u Španjolskoj!

Izbornik nije mogao sakriti euforiju nakon pete pobjede u isto toliko utakmica: "Imamo dva dana da skupimo glave, idemo do kraja! Čekaju nas Bjelorusi, ali uz ovakvo zalaganje i borbu ja se nikoga ne bojim. Idemo do kraja, dat ćemo sve od sebe!", najavio je Goluža.

Drago Vuković u pobjedu je ugradio dva gola: "Posvećujem ih Ivanu Baliću! Zasluženo smo pobijedili, bilo je sumnjivih sudačkih odluka... Čestitke svima, idemo dalje ovim ritmom", rekao je Vuković, koji je prokomentirao i priče o puštanju Španjolcima kako bi se izbjegao puno teži raspored do finala:

"Mi smo već u Njemačkoj 2007. pokazali da ne kalkuliramo. Ja sam vjernik, vjerujem da ima Boga i da će nam se sve to jednom vratiti. Što se tiče Francuza, svaka utakmica stvara presing, ali došlo je vrijeme da i njih dobijemo. Vjerujemo u sebe i svoje mogućnosti, ali trebat ćemo ući puno puno jače nego na Olimpijskim igrama u Londonu."

Prije utakmice s Francuzima naše čeka Bjelorusija, a Omeyera i društvo Island.

"Ne treba nikad podcjenjivati protivnika, jer ako odigraš loše - doviđenja si, ideš doma. Rutenka je jedan od najboljih igrača na svitu, ali ja vjerujem u našu pobjedu", za kraj će.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider