Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte reakcije

Goluža: Napravili smo veliki rezultat, ne bih ništa mijenjao!

Izbornik Slavko Goluža nije uspio četvrto veliko natjecanje odvesti Hrvatsku do bronce na velikim natjecanjima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija osvojila je četvrto mjesto na Europskom prvenstvu u Danskoj nakon što je u susretu za broncu izgubila od Španjolske 28-29 (13-16).

Veliko priznanje: Duvnjak najbolji igrač svijeta u 2013. godini!

Hrvatska nakon drame ostala bez medalje na Euru!

Karabatić najbolji igrač Eura u Danskoj, Duvnjak u najboljoj sedmorki!

"Ponosan sam na svoje momke, četvrti puta zaredom smo se borili za medalju, ali nismo uspjeli. U drugom dijelu sam naredio agresivniju obranu, stigli smo ih, ali ne i prestigli, iako smo imali nekoliko prilika. Odlučivale su dvije lopte. No, dečki su cijeli turnir odigrali jako dobro. Ne trebamo plakati, veliki je ovo rezultat", kazao je Goluža te nadodao:

''Ne bih ništa mijenjao da se mogu vratiti na prijašnje utakmice. Nemamo zašto kukati i plakati. Pokazali smo karakter nakon poraza od Francuske, nanizali dvije pobjede, no protiv Danske i Španjolske falilo je ono jako malo.''

Domagoj Duvnjak je unatoč porazu u susretu za treće mjesto imao nakon utakmice velikog razloga za zadovoljstvo jer je proglašen za najboljeg rukometaša svijeta u prošloj godini.

"Ne mogu se baš veseliti jer smo izgubili utakmicu. Zahvalio bih se suigračima u reprezentaciji i u klubu jer bez njih ovo ne bi bilo moguće. Nije ovo vrhunac moje karijere", kazao je Duvnjak, koji je u utakmici protiv Španjolske postigao sedam golova.

"U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno agresivni, primili smo čak 16 golova što je za našu reprezentaciju i način igre svakako previše. Drugo poluvrijeme je bilo korektono, nedostajalo nam je vrlo malo da ih stignemo i prestignemo. Nadam se da ćemo već sljedeće godine dobiti to famozno polufinale, te da više nećemo igrati za treće mjesto", kazao je najbolji rukometaš svijeta. (VLM / Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider