Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Treba vremena

Gojun i Karačić vjeruju u pobjedu protiv Norveške

Hrvatski rukometni reprezentativci Jakov Gojun i Igor Karačić, uoči današnje kvalifikacijske utakmice za EP 2016. protiv Norveške, uvjereni su u bolju igru i pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Teško je nakon jednog treninga izbornikove ideje prenijeti na utakmicu. No, sada nakon dodatna tri dana vjerujem da ćemo pobijediti, te da će to biti i sa više od dva razlike. Također, nadam se igri koja će nas pokazati u pravom svjetlu", izjavio je Igor Karačić.

U srijedu je hrvatska reprezentacija pod vodstvom novog izbornika Željka Babića izgubila u Stavangeru od Norveške 26-27 u susretu trećeg kola skupine 1 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. Bio je to prvi poraz hrvatskih rukometaša u kvalifikacijama nakon dvije pobjede, dok je Norveška upisala treću pobjedu i preuzela vodstvo na ljestvici.

Danas u 17.15 sati u Areni Varaždin rukometaši Hrvatske su domaćini Norveškoj.

"Novi je trener, novi sustav, i treba malo vremena. Ni u prvoj utakmici nismo igrali loše, ali treba popraviti neke detalje, pogotovo obranu. Nadam se da uz punu dvoranu neće biti problema. Nijedna utakmica nije lagana, ali naš cilj je da budemo prvi u skupini", rekao je Jakov Gojun.

Na Europsko prvenstvo koje će se u siječnju 2016. održati u Poljskoj plasirat će se dvije najbolje ekipe iz sedam kvalifikacijskih skupina, te najbolji trećeplasirani.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider