Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nogomet u potpunom mraku

Futsal kakav još niste vidjeli!

Prvi Red Bull Mrak Futsal, najuzbudljiviji malonogometni turnir ikada viđen, održat će se 13. travnja u športskoj dvorani Martinovka s početkom u 20:00 sati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četiri će momčadi zaigrati najmasovniji dvoranski sport u dosad neviđenim uvjetima – u potpunom mraku, opremljeni reflektirajućim dresovima.

S obzirom na činjenicu da futsal slovi kao studentski sport, sudionici ovog turnira će biti upravo studenti. Tako će snage odmjeriti predstavnici najjačih ekipa Sveučilišne futsal lige Zagreba, momčadi FER-a, KIF-a i VERN-a. Domaćin ovog turnira je malonogometni klub Alumnus, momčad u čijem sastavu igraju gotovo isključivo studenti! Klub je svoju povijest počeo pisati 2002. godine kao fakultetska ekipa, a već je u sezoni 2011./2012. ponosno koračao prvoligaškim parketima.

Neposredno prije finalne utakmice posjetitelji će imati priliku vidjeti kako se u mraku snalaze ženske futsal ekipe Kineziološkog i Ekonomskog fakulteta.

Zabava je zajamčena! Gledatelji će moći uživati u utakmici u mraku, dok će igrači na terenu pokazati umijeće zabijanja golova i preciznost dodavanja pod LED svjetlom uz reflektirajuće dresove. Atmosferu će dodatno zagrijati vrhunski DJ.

Ulaz je besplatan za sve zainteresirane. Naravno, bez svjetiljki!
Više informacija o događaju možete pronaći na www.redbull.hr ili www.mnkalumnus.com te na Facebook stranici www.facebook.com/MNKalumnus1.

DODATNE INFORMACIJE:

Anita Sedlić
mob: 091 544 1554
email: anita.sedlic@gmail.com

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider