Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Po mnogima najljepša atletičarka

FOTO: Ljepotica koja skače s motkom

Amerikanka Alison Stokke jedna je od najljepših atletičarki svijeta, a također i veliki sportski talent. Sa svojih 19 godina već postiže vrhunske rezultate u skoku s motkom i sljedećih sezona mogla bi se probiti među svjetsku kremu svoje discipline.

Prelijepa američka atletičarka već je s 15 godina pokazala svoj potencijal rušeći nacionalne američke rekorde u skoku s motkom u svojoj dobnoj skupini. Sljedeće godine teže je pala i slomila nogu, no uspjela se oporaviti i ove sezone opet briljira: tako mlada, a već je skočila drugu najbolju visinu u SAD-u.

Alison danas ima 19 godina i studira na kalifornijskom sveučilištu, gdje i trenira. Za razliku od drugih sportskih ljepotica, Alison još nije pozirala polugola za kalendare, Playboy ili FHM, no njezin atletski dres toliko je uzak i pripijen pa joj ni nisu potrebni glamurozni fotosessioni da bi izmamila muške uzdahe.

>> VIDEO: Skakač umalo stradao na zaletištu

>> VIDEO: Ruski skakač u vis 'mrtav pijan' skakao u Lausanni

Jelena Isinbajeva možda je vladala skokom s motkom posljednjih pet godina, no sigurni smo da će joj lijepa Amerikanka  oduzeti barem dio medijskog prostora. A hoće li se moći suprotstaviti Ruskinji u budućnosti, u to sumnjamo. Isinbajeva je ipak nepobjediva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider