Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Najveći konkurent

Feuz: Jako mi je žao Ivice, on je veliki prvak

Pobjedu Ivice Kostelića u superkombinaciji za Svjetski kup u Sočiju i osvajanje malog globusa pokvarila je bol u desnom koljenu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Koliko je ozljeda teška, još uvijek nije poznato. U izjavi stranim novinarima koji su bili na licu mjesta direktor hrvatske reprezentacije Vedran Pavlek je objasnio da je najbolji hrvatski skijaš osjetio bol tijekom slalomske vožnje te da će vrlo brzo obaviti magnetsku rezonancu nakon koje će se znati više detalja.

>> Kostelić u suzama: Pokorio konkurenciju, uzeo mali globus, ali ozljeda je sve pokvarila!

''Vidjeli ste da nije mogao hodati na proglašenju pobjednika. Ne može ispružiti koljeno. Nakon magnetske rezonance ćemo donijeti odluku o eventualnoj operaciji'', kazao je Pavlek.

Kosteliću je danas osvojeni globus peti u karijeri. Onaj najvredniji, veliki, osvojio je prošle sezone za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu, a sada ima i četiri mala, po dva u kombinaciji i slalomu. Poslije današnje pobjede, njegova je prednost u ukupnom redoslijedu narasla na 70 bodova u odnosu na švicarskog skijaša Beata Feuza koji je također bio zabrinut za Ivičino stanje.

''Iznimno mi je žao Ivice. Stvarno se nadam da nije u pitanju ništa strašno i da će nam se uskoro priključiti na utrkama. On je veliki prvak i nadam se da ne osjeća preveliku bol'', rekao je Feuz. (TS)

Nastavi čitati

Nastavi čitati