Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sretno kauboji!

Evo što je Domagoj Duvnjak obećao hrvatskim navijačima

Saša Lugonjić je uoči utakmice s Danskom razgovarao u Herningu s najboljim hrvatskim rukometašem Domagojem Duvnjakom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danski igrači i mediji ističu Domagoja Duvnjaka kao najveću prijetnju u redovima Hrvatske s kojom večeras igraju u polufinalu Europskog prvenstva.

Izbornik Goluža za Dnevnik Nove TV otkrio taktiku za Dance

ANKETA: Može li Hrvatska u finale preko domaćina i prvaka – Danske?

''Glavna hrvatska opasnost je cijela hrvatska ekipa, rukomet je momčadski sport, ne bih nikoga izdvajao. Nadam se da ćemo biti pravi kao ekipa, godinu dana smo iskusniji u odnosu na Španjolsku i ne smijemo gubiti lagano lopte. Moramo biti disciplinirani u napadu, nadam se da ćemo pobijediti makar s pola gola'', rekao je Domagoj Duvnjak reporteru Dnevnika Nove TV Saši Lugonjiću.

''Uzbuđeni smo svi, raste nervoza, opet smo u polufinalu što je opet jedan veliki uspjeh. Prije svake utakmice postoji pozitivna trema, tako je i ovog puta. Kad dođemo na teren, ta trema nestaje. Moram reći da smo puni samopouzdanja, svi vjerujemo u to da možemo pobijediti Dansku pred 15 tisuća njihovih navijača. Moramo odigrati pravu, perfektnu utakmicu da ih pobijedimo, vidjet ćemo što će se dogoditi'', rekao je Dule.

Danci su uvjereni u prolazak u finale.

''To je njihovo mišljenje, ne obaziremo se uopće na natpise u medijima. Skoncentrirani smo samo na nas, vidjet ćemo kako će sve to izgledati. Kroz turnir nam forma raste, svakom pobjedom dobivamo na samopouzdanju. U formi smo se digli, nadam se da nećemo stati ovdje.''

Duvnjak kaže kako ne može obećati finale, ali može borbu.

''Nedostaje nam jedino europsko zlato, teško je sada to obećavati, ali mogu obećati da ćemo se baciti na glavu i odigrati 60 minuta na visokom nivou. Nadam se da ćemo se veseliti i da ćemo zaspati s medaljom.''

Utakmicu Hrvatska – Danska pratite u tekstualnom prijenosu na našem portalu od 21 sat…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider