Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Hansen u formi

Svjetski prvaci jedva protiv Norvežana, Dancima nova pobjeda

Reprezentacija Danske u Herningu je pobijedila Austriju 33-29 (18-12) u ogledu 2. kola A skupine Europskog prvenstva kojem je domaćin…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dance je pred 14.000 gledatelja do pobjede vodio njihov najbolji igrač Mikkel Hansen s 9 pogodaka. Danci su svih 60 minuta kontrolirali utakmicu, te njihova pobjeda niti jednog trenutka nije došla u pitanje. U Austriji je najbolji strijelac bio Maximilian Hermann s 5 golova.

EUROPSKO PRVENSTVO - VIJESTI I REZULTATI

Domaćin predvodi ljestvicu A skupine s maksimalnim učinkom, dok je Austrija u drugom nastupu upisala prvi poraz.

Španjolska je u B skupini u Aalborgu pobijedila Norvešku 27-25 (12-8). Nakon što su Španjolci dobili prvi dio s četiri pogotka razlike, Norvežani su u drugom poluvremenu imali snage okrenuti utakmicu, te su u nekoliko navrata vodili s dva gola razlike, a zadnji puta u 51. minuti (22-20). Španjolci su serijom 4-0 opet okrenuli utakmicu na svoju stranu i priveli su je kraju pobjednički.

Victor Tomas bio je s 8 golova najefikasniji u Španjolskoj kojoj je ovo druga pobjeda na turniru. Norvežani su pretrpjeli drugi poraz, a najefikasniji kod njih bio je Bjarte Myrhol sa 7 golova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider