Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tko napušta Dansku?

Večeras biti ili ne biti: Goluži Poljaci 'nisu ništa spektakularno'

Hrvatska ili poljska reprezentacija večeras će odigrati posljednju utakmicu na Europskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska i Poljska od 20.15 se bore za polufinale Europskog prvenstva. Tko izgubi napušta Dansku, a pobjednik u petak igra protiv domaćina i aktualnog europskog prvaka. Poljska je sinoć ponizila Švedsku s čak 10 razlike i poslala jasnu poruku što čeka naše momke.

EUROPSKO PRVENSTVO - VIJESTI I REZULTATI

''Gledali smo jučer utakmicu. Poljaci su pomladili ekipu, ta dva mlada igrača donose im ton u obrani. Ništa spektakularno, poljski vratar je imao dobru večer, razbranili su ga i to je bio ključ poraza Šveđana'', miran je na dan utakmice Slavko Goluža.

Hrvatski izbornik smatra kako je sve na njegovoj ekipi.

''Mi trebamo razmišljati samo o sebi. Trebamo odigrati dobru utakmicu. Znamo koliko nam ova utakmica znači i da su navijači uz nas. Moramo dati sve od sebe da razveselimo hrvatski narod.''

U najboljem poljskom klubu Kielceu igra čak petorica hrvatskih reprezentativaca. Tamo su Ivan Čupić, Manuel Štrek, Denis Buntić, Željko Musa i Venio Losert.

''Nema nekih nepoznanica, većina igrača igra u Kielceu s našim momcima. To je jedna utakmica i sve je otvoreno, međutim znamo našu kvalitetu, znamo koliko možemo i koliko vrijedimo i sve ćemo dati za pobjedu'', poručio je izbornik Goluža.

Hrvatska i Poljska u izravnom dvoboju odlučuju o drugom mjestu u skupini i plasmanu u polufinale. Tekstualni prijenos pratite na našem portalu od 20.15…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider