Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte ih uživo

Europske vaterpolske velesile u Zagrebu

Zagreb je ovog vikenda domaćin CRO WP pripremnog turnira ponajboljih vaterpolskih reprezentacija Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatske Barakude u tri će dana vikenda od 20. do 22. lipnja odmjeriti snage s reprezentacijama Italije, Španjolske i Rusije, i to na otvorenom bazenu Mladosti na Savi.

''Veseli nas da je upravo Zagreb i hrvatska vaterpolska reprezentacija domaćin ovom jakom pripremnom turniru ususret Europskom prvenstvu, koje se u Budimpešti igra ovog srpnja. Španjolska je jedan od naših protivnika u skupini i ovo će nam biti dobar test i provjera prije samog Prvenstva!'', izjavio je izvršni direktor HVS-a Perica Bukić i dodao:

''Utakmice se igraju na otvorenom bazenu, što je uvijek atraktivno i za gledatelje koje pozivamo da dođu i daju podršku našim vaterpolistima uoči odlaska na Euro. Pune tribine bazena Mladosti bit će i odlična turističko – sportska razglednica koja će otputovati u Europu!''

Pripremni turnir jedna je od zadnjih provjera za reprezentacije uoči Europskog prvenstva koje se u Budimpšeti igra od 13. – 26. srpnja 2014. Hrvatska igra u vrlo teškoj skupini protiv domaćina Mađarske, Francuske, Njemačke, Srbije i Španjolske.

Raspored utakmica CRO WP trnira u Zagrebu:

Petak, 20.06.2014.
Hrvatska - Rusija, u 19.30 sati
Španjolska – Italija, u 21 sat

Subota, 21.06.2014.
Hrvatska – Italija, u 19.30 sati
Španjolska – Rusija, u 21 sat

Nedjelja, 22.06.2014.
Hrvatska – Španjolska, u 19.30 sati
Rusija – Italija, u 21 sat

Besplatan ulaz za sve posjetitelje omogućava Hrvatski vaterpolski savez, a sastav hrvatske vaterpolske reprezentacije izbornik Ivica Tucak objavit će u srijedu 18. lipnja.

Hrvatski reprezentativci snimili su najavnu kampanju ususret Europskom prvenstvu pod nazivom «Hvala Vam». Kampanjom pozivaju navijače na bodrenje u vrućoj atmosferi u Budimpešti, a koju su omogućili partneri PBZ Card i B.net, službeni telekom Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu, a dokumentarni serijal Barakude proslavljenog redatelja Petera Radovicha uskoro ćemo pratiti u programu NOVE TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider