Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Preuzeo odgovornost

Izbornik Poljske nakon debakla i najvećeg poraza u karijeri podnio ostavku

Nijemac Michael Biegler više nije izbornik poljske rukometne reprezentacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nijemac na klupi Poljske ekspresno je podnio ostavku nakon debakla protiv Hrvatske. Nitko nije očekivao takvu katastrofu domaćina, no hrvatski rukometaši odigrali su maestralno i oduševili cijeli svijet. Izabranici Željka Babića rastavili su Poljake pred 15-ak tisuća domaćih navijača.

''Ja sam u potpunosti odgovoran za ovaj poraz. Ja i samo ja. Žao mi je navijača, nismo bili pravi'', izjavio je Biegler, koji odlazi raditi u Ugandu.

''Imali smo sve što nam je bilo potrebno, ali ja sam podbacio. Za mene je ovo najteži poraz u karijeri, ne znam što bih više rekao'', dodao je Nijemac.

Još vijesti

Biegler je najveći uspjeh s Poljskom ostvario na SP-u Kataru kada je uzeo broncu, a na klupu reprezentacije sjeo je prije četiri godine. Europsko prvenstvo u Poljskoj trebao je biti vrhunac njihove generacije, ali pretvorio se u noćnu moru.

Otkriveno je da Biegler karijeru nastavlja u Africi, u Ugandi, gdje ga IHF šalje u svojstvu učitelja s ciljem razvoja rukometa u toj zemlji. Za njegovog nasljednika najbolje kotira Talant Dušebajev, koji radi u vodećem poljskom klubu Kielceu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider