Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Problemi za Hrvatsku

Duvnjak napustio pripreme reprezentacije i hitno odletio u Njemačku

Domagoj Duvnjak napustio je pripreme hrvatske rukometne reprezentacije i hitno odletio na specijalistički pregled u Njemačku…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji igrač hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak propustit će utakmice protiv Nizozemske i Turske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. zbog problema s očima.

 

Duvnjaku je problem s očima otkriven na pregledu kod dr. Gabrića nakon čega je hrvatski reprezentativac otputovao u Kiel gdje će ga pregledati specijalist. U reprezentaciji nisu željeli otkriti o kakvom se problemu radi dok se ne obave pregledi u Njemačkoj.

Duvnjakov odlazak loša je vijest za hrvatskog izbornika Slavka Golužu, no i bez ponajboljeg srednjeg vanjskog na svijetu, Hrvatska je favorit u susretima protiv Nizozemske i Turske.

Hrvatski rukometaši će 30. listopada u Koprivnici ugostiti Nizozemsku, nakon čega putuju u Ankaru gdje će 2. studenog igrati protiv Turske. U kvalifikacijama za EP 2016. sudjeluje 28 reprezentacije podijeljenih u sedam skupina. Hrvatska je u skupini 1 zajedno s Turskom, Nizozemskom i Norveškom. Plasman na EP izborit će po dvije najbolje ekipe iz svake skupine, te najbolja trećeplasirana reprezentacija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider