Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Popust za učenike i studente

Dupli spektakl u Ledenoj: Stiže najskuplji hokejaš svijeta!

U prethodne tri odigrane utakmice Medveščak je osvojio šest bodova sa gol razlikom 10:5, što je značajan skok u odnosu na samo tri boda iz prvih sedam utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva napadačka linija St.Pierre – Pelletier - Segal je u te tri utakmice skupila 14 bodova, svoja prva dva gola ove sezone upisao je i Patrick Bjorkstrand, a broj primljenih golova je bio manje od dva po utakmici, što je dvostruko manje od prosjeka prvih sedam utakmica u novoj KHL sezoni.

Sljedeći tjedan Medveščak očekuju tri domaće, ali vrlo zahtjevne utakmice. U ponedjeljak (29.9., 19:30) i srijedu (1.10., 20:00) u Domu sportova će im protivnik biti ove sezone neprikosnoveni SKA Sankt Petersburg, a u petak (3.10., 18:30) u Zagreb dolazi Dinamo Riga.

Kovaljčuk zarađuje više nego cijeli Medveščak

SKA je najskuplja i ove sezone neporažena momčad koja je u deset dosadašnjih utakmica osvojila maksimalnih 30 bodova. Na čelu momčadi je trenutno najskuplji igrač svijeta, Ilja Kovaljčuk sa ugovorom od nevjerojatnih 15 milijuna eura po sezoni o čemu najbolji igrači NHL lige mogu samo sanjati. Ove godine Kovaljčuk u potpunosti opravdava visinu svojeg ugovora skupivši u prvih deset nastupa osam asistencija i čak 11 golova te na taj način ostvarivši izvrsnu statstiku od 1.9 bodova po utakmici. U momčadi ga slijede Šipačev Vadim sa 16 te Panarin Andrej sa 14 osvojenih bodova.

"Utakmice protiv SKA definitivno će biti teške, Kovaljčuk igra jako dobro i ima jako dobre suigrače. Prošle sezone smo ih uspjeli pobjediti ovdje, moramo ući u utakmicu s pozitivnim razmišljanjem. Najbolja su momčad lige i navikli su na to da je svaka momčad posebno motivirana osvojiti bodove protiv njih. Bit će to dobar izazov za nas", izjavio je Bill Thomas.

Prošle sezone krajem rujna SKA je dolazio prvi puta u Zagreb. Tada su imali sedam pobjeda u osam utakmica te gol razliku 35:14, no to se nije pokazalo ključnim za ishod utakmice u Ledenoj. Medveščak je upravo protiv najskuplje i u tom trenu najjače momčadi lige uzeo prvu pobjedu nakon niza od 7 uzastopnih poraza te nakon pobjede nad SKA nanizao još šest pobjeda.

"SKA je možda i najbolja momčad u ligi, ali svatko je pobjediv, što smo mi i pokazali prošle sezone i borit ćemo se da bodovi ostanu u Domu sportova", dodao je branič Saša Martinović.

Popust za učenike i studente

Ulaznice za navedene utakmice su već u prodaji. na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i na www.ticketshop.hr.

Od ove sezone KHL Medveščak Zagreb uveo je još jedan novitet vezan za ulaznice. Učenicima i studentima klub je osigurao popust od 50 posto na dnevne ulaznice. Studentske/učeničke dnevne ulaznice mogu se kupiti isključivo na prodajnim mjestima Ticketshopa i na blagajni Doma sportova uz predočenje iksice/učeničkog pokaza po cijeni od 30 kuna.

Sve informacije o ulaznicama moguće je pronaći na www.medvescak.com.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider