Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Treća pobjeda u KHL-u

Druga uzastopna pobjeda: Medvjedi okrenuli protiv Jugre!

Hokejaši Medveščaka došli su do treće pobjede u KHL-u. U Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova svladali su Jugru s 2-1…

Gosti iz Hanti-Mansijska su poveli u desetoj minuti prve trećine pogotkom Nikite Guseva. Izjednačio je u devetoj minuti druge dionice Jonathan Cheechoo na asistenciju Matta Murleyja u situaciji s igračem više na ledu. Pobjednički pogodak za ''medvjede'' postigao je, pak, Brian Willsie nešto više od sedam minuta prije kraja utakmice.

Druga je to uzastopna pobjeda za Medveščak nakon što je prije dva dana u Zagrebu, poslije izvođenja penala, pao jaki SKA iz St. Peterburga. Uzela je tako momčad Marka Frencha pet od mogućih šest bodova u posljednje dvije utakmice, a sljedeći joj je suparnik, u subotu u Domu sportova, Baris iz Astane. (TS) 

KHL liga, četvrtak:

Medveščak - Jugra 2-1

Traktor - Metalurg Magnitogorsk 0-5

Atlant - Vitaz 3-1

Spartak Moskva - Avtomobilist Jekaterinburg 1-2, penali

Donbass - Baris Astana 2-4

Redoslijed Zapadne konferencije: 1. SKA 22 (9 utakmica), 2. Dinamo Moskva 19 (9), 3. Dinamo Riga 18 (9), 4. Spartak 17 (9)..., 10. Medveščak 11 (10)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider